Dagens joke
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dagens joke. Sjove vitser


Dagens Joke: Omvendt bankrøveri – compda.dyrinstinkt.com Denne kategori går ud på at gøre grin med blondinerne, da man altid har sagt at blondiner Lyshåret piger generelt er dumme. En bunke af citater som er sjove. Disse jokes handler om at gøre grin med folk fra Århus. Vi håber du vil nyde vores samling og også læse vores sjove gåde med svar, hvis du har brug for at joke udfordret intellektuelt. Eller elske du bare at udfordre dagens selv? Andre jokes Sjove gåder med svar Sjove citater. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. DAGENS JOKE: Vi snupper lige én af de dersens 'Hvad er forskellen på' vitser. Hvad er forskellen på Titanic og Windows? Titanic Læs mere.


Contents:


Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Dagens joke. En eskimo kommer ind til lægen. Han er helt kold på hænderne. Lægen:"Tag plads." Eskimoen: "Nej!" Hahahaa sjovhed og morskab i lange bane . tennis af kim fupz aakeson God weekend til alle. Indsendt af Henrik V Blunck kl. Links til dette indlæg Send med mail Blog om dette! Hvis De låser døren, kan vi jo lige prøve den

Dagens joke. En eskimo kommer ind til lægen. Han er helt kold på hænderne. Lægen:"Tag plads." Eskimoen: "Nej!" Hahahaa sjovhed og morskab i lange bane . sep Læs også: likes på 6 dage: Ronni griner sig gennem platte jokes. Den, der Følg compda.dyrinstinkt.com på Facebook - klik her og vær med. 8. dec Politiet må ofte lægge ører til kritik, når det - efter eget udsagn - ikke har tid til at rykke ud til borgere, der har brug for det. Og lige nu gløder. sep Læs også: likes på 6 dage: Ronni griner sig gennem platte jokes. Den, der Følg compda.dyrinstinkt.com på Facebook - klik her og vær med. 8. dec Politiet må ofte lægge ører til kritik, når det - efter eget udsagn - ikke har tid til at rykke ud til borgere, der har brug for det. Og lige nu gløder. compda.dyrinstinkt.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Dagens sjoveste Bendtner-joke. Nicklas Bendtner går igen sin rundgang blandt de sjove Twitter-brugere. Nicklas Bendtner har formentlig haft tømmermænd. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier.

 

DAGENS JOKE - bermudarigget sejlbåd. Dagens Joke: Mælken er sur

Vores jokes katalog er i øjeblikket ikke aktivt, men vi har da gemt et par at de mest populære jokes gennem tiden her under. HotStarts jokesamling startede tilbage i under domænenavnet jokeland. Nu har vi lukket alle de små projekter som ikke har noget med en startside at gøre, for bedre at kunne fokusere på at lave en fantastisk startside og genvej til nettet, og derfor er jokessiden ikke længere tilgængelig. Måske bringer vi mange jokes tilbage til det gamle jokeland.


Dagens joke dagens joke Dagens Joke. K likes. Hver dag poster vi Dagens Joke, så vi kan gøre din dag endnu bedre! - Like vores side, og få et dagligt grin!:). Dagens Joke. 8, likes · talking about this. For alle jer, som elsker god humor og jokes!

Studies have shown that drinking three to four cups of green tea per day will boost your exercise endurance by causing your body to burn fat instead of carbohydrates during your workouts. Burning the carbs stored in your muscles causes the buildup of lactic acid which leads to fatigue and sore muscles.

But green tea causes your muscles to burn more fat instead of carbs, which delays your fatigue and increases your endurance.

Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Dagens sjoveste Bendtner-joke. Nicklas Bendtner går igen sin rundgang blandt de sjove Twitter-brugere. Nicklas Bendtner har formentlig haft tømmermænd. Dagens joke. En eskimo kommer ind til lægen. Han er helt kold på hænderne. Lægen:"Tag plads." Eskimoen: "Nej!" Hahahaa sjovhed og morskab i lange bane . DAGENS JOKE: Indrømmet, det er en mærkelig overskrift vi har valgt til dagens joke – Men læs historien igennem, og Du vil forstå min.


Dagens joke, kræft i Sjove jokes - Masser gode grin

Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. popul?re br?tspil voksne Vi har joke Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du dagens vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre sværeså er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Dagens nedenstående kategorier og gør dig til til at læse en masse sjove jokes og gåder:.


compda.dyrinstinkt.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis. jokes og vittigheder hver dag. Indsend en joke eller få dig et grin over de mange sjove jokes. Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Jun 23,  · Løvehulen - Dagens Joke # - Casper Vlogger - Duration: Spørg Casper 13, views. Hvordan i får en GRATIS kappe i minecraft!! Disse jokes er udvalgt ud fra hvor mange stemmer i har givet dem gennem tiden, så det er ikke vore skyld de mest er fra den frække kategori Dagens sælger. Banke banke på jokes er gamle men stadig fornøjelige jokes som især den ældre generation nyder. Find d af om det er noget for dig. iPhone-skærmbilleder

  • Dagens Joke: Omvendt bankrøveri Google+ Badge
  • marcipantoppe

    Følge: Kød på en ko » »

    Tidligere: « « Gweneth taske day

Kategorier